پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از اعلام نتیجه تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا ۲۴ ساعت آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی فرهادی در خصوص اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش گفت: در خصوص اعلام نتیجه آزمون آموزگاری و دبیری و هنرآموزی سال ۱۴۰۲ و اعلام نتیجه تکمیل ظرفیت این آزمون، به اطلاع داوطلبان عزیز که در این آزمون‌ها شرکت کردند می‌رساند نتیجه تکمیل ظرفیت از روز چهارشنبه در اختیار سازمان سنجش قرار گرفته است.

 

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش افزود: نتیجه قبولی همه کسانی که واجد شرایط بودند و در تکمیل ظرفیت شرکت کردند مشخص شده و برای پردازش نهایی و اعلام نتیجه تحویل سازمان سنجش شده است.

 

فرهادی خاطر نشان کرد: سازمان سنجش حداکثر در ۲۴ ساعت آینده نتیجه را اعلام خواهد کرد.

 

وزارت آموزش و پرورش با همکاری سازمان اداری و استخدامی چند آزمون استخدامی را جهت پذیرش داوطلبان در سمت‌های شغلی آموزگاری مدارس ابتدایی، استثنایی و پس از آن دبیری و مربی کاردرمان و گفتار درمان برای مدارس استثنایی برگزار نمود.

 

بعد از اعلام نتایج آزمون و گذراندن مراحل مختلف مصاحبه‌ها و ارزیابی‌های تکمیلی، نتایج نهایی اولین آزمون یعنی آزمون آموزگاری ۱۴۰۲ در تاریخ ۲۹ شهریور ماه اعلام شد.

 

از همان زمان، برخی از افراد با مشاهده نتایج اعلام شده و عدم قبولی خود در این آزمون؛ خواهان بازنگری در نتایج بودند.

 

از سوی دیگر به دلیل عدم تکمیل ظرفیت اعلام شده برای جذب ۲۸ هزار معلم در دوره ابتدایی، بنا بر آمار ارائه شده ظرفیت قابل توجهی خالی مانده بود.

 

وزارت آموزش و پرورش با اعلام نتایج تکمیل ظرفیت تلاش کرده است تا ظرفیت‌های بیشتری را در اختیار داوطلبان معلمی قرار دهد.

 

گفتنی است وزارت آموزش و پرورش در تلاش است تا سال آینده بیش از ۷۰ هزار معلم دیگر را نیز از طریق آزمون‌های استخدامی وارد نظام تعلیم و تربیت کند. /مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده